Reservations

Reservation Enquiries

RESTAURANTS & BAR

Bekend en populair onder de amsterdammers én de toeristen. De restaurants en de bar van Park Plaza Victoria Amsterdam. Een bezoek aan een van onze outlets behoort eigenlijk gewoon tot een echte Amsterdam-ervaring.

Carstens Brasserie

Carstens neemt je mee op reis door Nederland middels een duurzame koksvisie, seizoensgebonden producten en ingrediënten uit eigen grond en wateren van een aantal innovatieve lokale (kleine) leveranciers. Eigentijdse en eerlijke smaken komen tot leven. Niets te vergezocht, gewoon ongelooflijk lekker. Denk aan een stadse brasserie in een modern jasje met veelal unieke smaken & dagverse Nederlandse producten, in hartje Amsterdam.

Beschikbaar voor privé-evenementen. 

Carstens Cafe

Het jongere, relaxte zusje van het gerenommeerde Carstens. Het all day dining-concept – lees ontbijt, lunch, borrel en diner – is ideaal voor elk moment van de dag. Ontmoet vrienden, familie en collega’s of zie het als de perfecte pitstop tijdens een touristisch tourtje door Amsterdam.

Beschikbaar voor privé-evenementen. 

VIC'S Bar

Je hoeft niet te ver te gaan voor een avondje uit. Na een dag wandelen door de straten van Amsterdam is VIC’S BAR de plek om te genieten van drankjes, cocktails en muziek in een moderne omgeving  met de allure van een echte metropool.

Beschikbaar voor privé-evenementen. 

Openingstijden & contact

Carstens Brasserie
Donderdag – zondag: 17.00 – 22.00

ARCA Amsterdam
Restaurant: Dinsdag – zaterdag 18.00 – 22.00
Bar: Maandag – donderdag 11.00 – 00.00 / Vrijdag – zaterdag 11.00 – 22.00 / Zondag 11.00 – 00.00

Carstens Café
Dagelijks 09.00 – 20.00

VIC’S BAR
Zondag – donderdag 12.00 – 00.00
Vrijdag – zaterdag 12.00 – 01.00

illy Caffè
Maandag – zondag 8.30 – 18.30