Reservations

Reservation Enquiries

RESTAURANTS & BAR

Bekend en populair onder de amsterdammers én de toeristen. De restaurants en de bar van Park Plaza Victoria Amsterdam. Een bezoek aan een van onze outlets behoort eigenlijk gewoon tot een echte Amsterdam-ervaring.

Carstens Brasserie

Carstens neemt je mee op reis door Nederland middels een duurzame koksvisie, seizoensgebonden producten en ingrediënten uit eigen grond en wateren van een aantal innovatieve lokale (kleine) leveranciers. Eigentijdse en eerlijke smaken komen tot leven. Niets te vergezocht, gewoon ongelooflijk lekker. Denk aan een stadse brasserie in een modern jasje met veelal unieke smaken & dagverse Nederlandse producten, in hartje Amsterdam.

ARCA Amsterdam

Gelegen in ons naastgelegen zusterhotel is ARCA, een concept van de met twee Michelinsterren bekroonde Portugese chef-kok Henrique Sá Pessoa, onlangs uitgeroepen tot no.38 beste chef-kok ter wereld. ARCA is een eigentijds en toegankelijk Portugees concept in Amsterdam. De traditionele Portugese keuken komt weer tot leven, met Aziatische invloeden en moderne wendingen, allemaal in combinatie met indrukwekkende cocktails.

Carstens Cafe

Het jongere, relaxte zusje van het gerenommeerde Carstens. Het all day dining-concept – lees ontbijt, lunch, borrel en diner – is ideaal voor elk moment van de dag. Ontmoet vrienden, familie en collega’s of zie het als de perfecte pitstop tijdens een touristisch tourtje door Amsterdam.

VIC'S BAR

Voor een avondje uit hoeft u niet ver te gaan. Na een dag struinen door de Amsterdamse straten, is VIC’S BAR de plek om te genieten van een borrel, cocktail en muziek in een moderne setting met de allure van een wereldstad.

Openingstijden & contact

Carstens Brasserie

Donderdag – Zondag 17.00 – 22.00 uur

ARCA Amsterdam

Restaurant: Dinsdag – Zaterdag 18.00 – 22.00 uur

Bar: Maandag – Donderdag 11.00 – 00.00 uur / Vrijdag – Zaterdag 11.00 – 22.00 uur / Zondag 11.00 – 00.00 uur

Carstens Cafe

Woensdag – Zondag 09.00 – 18.00 uur

VIC’S BARS

Zondag – Donderdag 12.00 – 00.00 uur

Vrijdag – Zaterdag 12.00 – 01.00 uur

illy Caffè

Maandag – Zondag 8.30 – 18.30 uur