Reservations

RESTAURANTS & BAR

Bekend en populair onder de amsterdammers én de toeristen. De restaurants en de bar van Park Plaza Victoria Amsterdam. Een bezoek aan een van onze outlets behoort eigenlijk gewoon tot een echte Amsterdam-ervaring.

ARCA Amsterdam

Gelegen in ons naastgelegen zusterhotel is ARCA, een concept van de met twee Michelinsterren bekroonde Portugese chef-kok Henrique Sá Pessoa, onlangs uitgeroepen tot no.38 beste chef-kok ter wereld. ARCA is een eigentijds en toegankelijk Portugees concept in Amsterdam. De traditionele Portugese keuken komt weer tot leven, met Aziatische invloeden en moderne wendingen, allemaal in combinatie met indrukwekkende cocktails.

Carstens Brasserie

TIJDELIJK GESLOTEN

Bij Carstens Brasserie gaat u mee op reis door Nederland met ingrediënten uit eigen land. Niets te vergezocht, gewoon lekker. Een stadse brasserie die de verbinding legt tussen het stadsleven en producten uit boerengebieden en de visserij. Een plek waar je voor even teruggaat naar het land.

E: [email protected]
T:+31 (0)20 524 0649.

Carstens Cafe

Het jongere, relaxte zusje van het gerenommeerde Carstens. Het all day dining-concept – lees ontbijt, lunch, borrel en diner – is ideaal voor elk moment van de dag. Ontmoet vrienden, familie en collega’s of zie het als de perfecte pitstop tijdens een touristisch tourtje door Amsterdam.

VIC'S BAR

Voor een avondje uit hoeft u niet ver te gaan. Na een dag struinen door de Amsterdamse straten, is VIC’S BAR de plek om te genieten van een borrel, cocktail en muziek in een moderne setting met de allure van een wereldstad.

Openingstijden & contact

ARCA Amsterdam
Restaurant: woensdag – zondag 17:30 – 22:00
Bar:  maandag – zondag11:00 – 22:00

Carstens Brasserie
Temporarily closed

Carstens Cafe
Donderdag – zondag 11:00 – 20:00

VIC’S BAR
Zondag – donderdag 12.00 – 00.00

Vrijdag & zaterdag 12.00 – 01.00

illy Caffè

Maandag – donderdag 7:30 – 14:00
Vrijdag – zondag 7:30 – 17:00

Chat Icon