Reservations

Reservation Enquiries

Neem contact met ons op

GOED OM TE WETEN

Indien u vragen, suggesties of opmerkingen heeft, laat dan een bericht voor ons achter. Ons team staat voor u klaar.

Locatie

Park Plaza Victoria Amsterdam is gelegen in het hart van Amsterdam, tegenover Amsterdam Centraal Station. Het hotel is dan ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Parkeren bij Park Plaza Victoria Amsterdam

De Q-Park Parkeergarage Amsterdam Centraal is het dichtst bij het hotel. Zonder reservering bedragen de kosten vanaf € 55, – per 24 uur. Indien u vooraf boekt, wordt er op basis van beschikbaarheid een tarief gerekend van €32,50 per 24 uur. U kunt hier reserveren. Als deze is volgeboekt kunt u als alternatief vanaf 39.50 euro per dag reserveren bij Q-Park Nieuwendijk. Deze parkeergarage ligt op slechts 400 meter van Q-Park Amsterdam Centraal.

Een andere mogelijkheid is Park & Ride – Amsterdam Noord, Zeeburg Amsterdam of Sloterdijk. Als u op werkdagen voor 10.00 uur arriveert, wordt een vergoeding van € 8,00 in rekening gebracht voor de eerste 24 uur, € 1,00 voor elke extra 24 uur. Vanaf hier bent u binnen 10 minuten met trein, tram of bus op Amsterdam Centraal Station.

Met de taxi
Het hotel kan een ‘meet and greet’ regelen. De taxiprijs kan variëren, maar ligt rond de  € 62,50. Vraag de conciërge om dit voor u te regelen.