Reservations

Reservation Enquiries

9 vergaderzalen tegenover Amsterdam Centraal Station

Park Plaza Victoria Amsterdam is met haar locatie, gelegen tegenover Amsterdam Centraal Station, en negen moderne vergaderzalen misschien wel de meest toegankelijke en perfecte locatie voor vergaderingen en evenementen in Amsterdam. Iedere ruimte is voorzien van eersteklas geluidsinstallaties, 82-inch Samsung led-schermen en state of the art Barrisol-plafonds met naar wens in te stellen verlichting. De verschillende groottes van de ruimten maken Park Plaza Victoria Amsterdam niet alleen geschikt voor vrijwel ieder type event, maar geven ook ongekende flexibiliteit voor bijeenkomsten tot wel 200 personen.

Bovendien bieden het gerenommeerde restaurant Carstens Brasserie, het naastgelegen Carstens Cafe en de metropolitsche VIC’S BAR een mooie toevoeging op uw evenement. Of het nu gaat om een intensieve vergadering, brainstormsessie, workshop, productlancering of innovatief feest, ons ervaren team kan niet wachten om voor én met u aan de slag te gaan.

Even in het kort:

 • Onlangs volledig gerenoveerd
 • Gelegen tegenover Amsterdam Centraal Station
 • 9 vergaderzalen voor maximaal 200 personen
 • Een Nederlandse keuken bij de stadse brasserie
  Carstens en Carstens Cafe, en kosmopolitische vibes in VIC’s BAR
 • Faciliteiten van het hotel zijn o.a. een zwembad,
  sauna en fintesscentrum
 • Ervaren Event Planner
 • Digitale services om de ervaring te verbeteren en ondersteunen
 • Catering opties kunnen op maat  worden gemaakt

+31 (0) 20 2626874 | [email protected]

Read More

Reassuringly Good Meetings & Events

Wat er ook gebeurt, u kunt er zeker van zijn dat wij aan elk detail aandacht besteden.

Met toegewijde Event Planners, een interne AV-partner om aan al uw wensen te voldoen, en een scala aan accommodatie- en vrijetijdsfaciliteiten, is er echt geen betere locatie om uw volgende vergadering, evenement of conferentie te organiseren! Met ons Reassuring Meetings & Events programma voor gerustheid, kunt u erop vertrouwen dat uw volgende evenement een groot succes wordt.

Park Plaza Victoria Amsterdam

Al sinds de 18e eeuw stelt Park Plaza Victoria Amsterdam haar deuren open voor internationaal modetalent, historici, filmmakers en romanschrijvers.Deze iconische bestemming heeft in de loop der jaren een groot aantal beroemdheden verwelkomd – van Louis Armstrong tot Mata Hari. Luxe merken zoals Christian Dior, Rochas en Balmain waren toen nog opkomend, en het Victoria hotel was het eerste hotel dat ruimte bood aan deze generatie ontwerpers. Van oudsher een hotel waar ideeën en talent zich ontwikkeld.

Waarom Park Plaza Victoria Amsterdam

Op loopafstand van Amsterdam Centraal Station

Gemakkelijk bereikbaar

9 flexibele vergaderruimten voor maximaal 200 personen

Gerenommeerde in-huis drink & eetgelegenheden

Moderne ruime ontvangstruimte

Recent gerenoveerd

smartphone app

Digitale services in het hele hotel

Een eenvoudig alles in één pakket

Comfortabele vergaderzaal in gewenste opstelling met uitstekende mogelijkheden voor branding

Automatische en wereldwijde CO2-compensatie

Radisson Hotel Group compenseert automatisch de koolstofvoetafdruk van elke vergadering en elk evenement in een van onze hotels wereldwijd, zonder kosten voor u. In samenwerking met First Climate, een van de grootste organisaties ter wereld voor CO2-compensatie, en via projecten die helpen emissies te verminderen en een positieve sociale impact hebben, streeft Radisson Meetings naar de beste aanpak voor milieubeheer.”

Faciliteiten

Behalve vergaderzalen voor kleine en grote evenementen, beschikt het hotel over 298 kamers en suites, een fitness, zwembad en sauna en is er een veelvuldig aanbod van drink & eetgelgenheden.